LEJ EKSTRA HÆNDER PÅ TIMEBASIS

Den bedste løsning til solo-selvstændige, små og mellemstore virksomheder

Når du har brug for et par ekstra hænder

For solo-selvstændige, små og mellemstore virksomheder kan det være en udfordring at finde tid til at opdatere hjemmesiden, lave nyhedsbreve, startet en kampagne for et nyt produkt eller pudset en PowerPoint-præsentation af. Problemet for mange er, at der er andre ting, der er vigtigere, og at det kan være tidskrævende, når man går i gang med det.

Løsningen er at leje en marketing-medarbejder.

Når du lejer en marketing-medarbejder får du hjælp til at få løst de forskellige opgaver, du har liggende.

  • Opdatering af hjemmeside
  • Nyhedsbreve
  • E-mailkampagner
  • PowerPoint-præsentationer
  • Word-dokumenter
  • Intranet
  • Brochurer
  • Produktark
  • Og meget mere

Du kan vælge at købe timerne ad hoc, så opgaverne bliver løst, når du har brug for det, eller du kan lave en aftale om fx 3 timers hjælp om ugen. – Og du er aldrig forpligtet til at skulle bruge dine timer, med mindre du har brug for det.

j

Hjælp på timebasis

Når du har brug for ad hoc hjælp, men ikke har et fast ugentligt eller månedligt behov, kan du få hjælp på time-basis.

Du forpligter dig ikke til at købe mere end lige præcis det, du har brug for, og samtidig får du hurtig, effektiv hjælp til at få klaret dine opgaver.

Det er en god løsning for dig, som får akut brug for hjælp, og som ikke vil binde dig til en aftale eller et bestemt antal timer. Du kan også vælge at få opgaverne løst hos dig, så jeg er lige ved hånden, mens arbejdet bliver lavet.

 

Hurtig hjælp her og nu

 

Ingen binding til et bestemt antal timer

 

845 kr./t. ekskl. moms

b

Klippekort

Klippekort er den bedste løsning til dig, der ved du skal bruge hjælp over en periode. Det kan fx være, hvis du har brug for et par timers hjælp til at få opdateret din hjemmeside eller din Facebook-side hver måned.

Med klippekortet køber du 5, 10 eller 20 timer, som du kan fordele over 12 måneder, og samtidig får du en lavere timepris.

 

5 timers klippekort

4.000 kr. ekskl. moms
Spar 5%!

 

10 timers klippekort

7.600 kr. ekskl. moms
Spar 10%!

 

20 timers klippekort

14.350 kr. ekskl. moms
Spar 15%!

Ring på 27 14 97 13 eller send en besked her, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have hjælp til din markedsføring.

9 + 14 =