Om

Kommunikation, der gør en forskel. Det er mit mål i alle de opgaver, jeg løser; uanset om den er stor eller lille.

Jeg tror nemlig fuldt og fast på, at den bedste kommunikation er den, hvor man kan mærke afsenderen. Den, hvor der er et budskab, en holdning og en genkendelig tone. Hvis den ikke har det, så bliver teksten kedelig og ligegyldig, og så er der ingen, der læser den alligevel.

Hos mig er du i sikre hænder: Med over 15 års erfaring ved jeg, hvad der virker, og jeg har arbejdet med at markedsføre alt fra reolsystemer og mærkevaretøj til tekniske løsninger og personlig udvikling.

Når alt kommer til alt, så er det nemlig de samme metoder og værktøjer, man bruger, når man markedsfører en ny bilmodel, som når man sælger potteplanter. De mekanismer, der får folk til at købe et produkt, er altid de samme. Og jeg kender mine værktøjer til fingerspidserne.

Jeg vil spare dig for en udredning om mine tidligere jobs, projekter og uddannelser her, men hvis du er interesseret, er du velkommen til at læse mere på min LinkedIn profil.

Birgitte Pram | Tekstforfatter | Pram Kommunikation

Kontakt

Hvis du vil i kontakt med mig, kan du finde mig på Isfabrikken, der er et kontorfællesskab i Næstved. Her deler jeg kontor med dygtige folk, der arbejder med grafisk design, foto, web, jura, teater, udstillings- og messeudstyr og strategiudvikling.

- Og du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe.

PRAM KOMMUNIKATION

Brandtsgade 13
4700 Næstved
Email: kontakt@pramkommunikation.dk 
Telefon: 27 14 97 13
CVR 38671731

Kontakt Pram Kommunikation på Den gamle isfabrik - kontorfællesskab
Kontakt | Den gamle isfabrik - kontorfællesskab
FORSIDE  -  YDELSER  -   OM  -  REFERENCER - BLOGKONTAKT

© Copyright PRAM KOMMUNIKATION 2017