Jeg er virkelig begejstret over at have Birgitte som stand-in for mig, imens jeg har været i gang med andre projekter. Birgitte har fra første dag været fuldstændig selvkørende og forstået, hvordan det er at være ’indeni Topdanmark’ – skrive som os, have samme visuelle stil, osv. Så al drift kører upåvirket videre. Det giver stor værdi.

Birgitte har fundet en fin balance imellem at fortsætte som om, hun havde været ansat her altid – og samtidig udfordre os de steder, hvor vi trængte til det.

Ud over det rent faglige er det en fornøjelse at have Birgitte som person i afdelingen. Hun faldt så hurtigt ind i frokostsnak, jargonen i afdelingen og i dagligdagen i det hele taget.

Linea Svendsen,
Conversational AI Manager
Topdanmark

 Linea Svendsen, Conversational AI Manager, Topdanmark

“Vi er blevet hjulpet med at få løftet vores kommunikation på alle platforme.

Vi har fra start haft en rigtig god kommunikation og fået lynhurtig respons på vores opgaver.

Vi er meget trygge ved Pram Kommunikation og kan varmt anbefale et samarbejde.”

Camilla Svendsen & Susan Mortensen
ROPOX Marketing

 

Pram Kommunikation har udarbejdet en række tekniske dokumenter for Howden Axial Fans i Danmark  i forbindelse med vores produkt portfolie af store aksialventilatorer til den internationale kraftværksindustri.

Birgitte forstår hurtigt at sætte sig ind i teknisk komplicerede produkter og formår at formidle det i et fagligt og forståeligt sprog (engelsk).

Vi er yderst tilfredse med vort samarbejde og kan varmt anbefale Pram Kommunikation.”

Jens Rosendahl
Product Manager, Howden Axial Fans

Jens Rosendahl

“Birgitte er et kreativt talent med sans for tekster, der virkelig smager af noget.

Når jeg har siddet fast i mine tekster, enten fordi jeg ikke har kunnet finde ordene, ikke har kunnet komme ind til kernen, det bliver for flyvsk eller for langt – you name it, så kan Birgitte samle alle trådene, fange essensen og gøre det skarpt og lige til at spise.

Derudover er hun virkelig også en ørn til alt med de sociale medier og hjemmesider. Hun har et eminent overblik i forhold til, hvad, hvorfor og i hvilken rækkefølge, du skal sætte tingene op.

Birgitte får min varmeste anbefaling -og det er jeg ellers varsom med!”

Karina Dahlmann
Ejer, GrowYourPassion

 

“Jeg har haft firma i mange år og haft flere firmaer til at styre min hjemmeside, og jeg kan kun sige, at det altid har været en kamp og spild af penge. For et lille år siden fik jeg nys om Birgitte og snakkede med hende. Hun kikkede på min nye hjemmeside og sagde ja til opgaven,

Cirka to måneder efter hun havde kikket den igennem og redigeret på den, kunne jeg tydeligt mærke fremgang i kundetilgang, og i dag har jeg travlt, mine kæmpe udgifter til SEO er på 0 kr., hvor jeg før brugte 2-3000 kr. om måneden kun på SEO plus alt det andet.

Kan kun anbefale Birgitte og hendes firma! Super service, super arbejde! 5 ud af 5 stjerner her fra.

Jan Fevre
Ejer, JF Hvidevareservice

“”Over 100 nye tilmeldinger til mit nyhedsbrev på bare 5 dage… og det forsætter! ????????

Birgittes hjælp har virkelig været guld værd, hurtig, effektiv, professionel.????

Jeg giver Pram Kommunikation mine allerbedste anbefalinger. ????

Pia Bjerre
Ejer af Rytterfokus

“Pram Kommunikation har udarbejdet en række tekniske artikler for NOVENCO Building & Industry i forbindelse med markedsføringen af vores energieffektive ZerAxⓇ aksialventilatorer til datacentre og industrien generelt.

Birgitte har forstået hurtigt at sætte sig ind i vores teknisk komplicerede verden og formidlet det i et fagligt og forståeligt sprog på både dansk og engelsk. Det har givet gode resultater og mange positive responser.

Hendes faglige baggrund og erfaring har vi været fuldkommen trygge ved, især når vi gang på gang har kunnet glæde os over den kompentente måde, som opgaverne, ofte under tidspres, er blevet løst. Vi kan derfor kun anbefale Birgitte og Pram Kommunikation.

Katarzyna Toepler,
NOVENCO Building & Industry

Truemax Academy har i mere end et år benyttet Pram Kommunikation som sparringspartner på vores online kommunikationsopgaver. 

Opgaven har været at formulere en online Social Media strategi og ikke mindst efterfølgende eksekvere den.

Birgitte har i den grad sat sig ind vores virksomheds DNA og har fremlagt en række konkrete analyser og forslag til at synliggøre os i forhold til vores målgrupper. Derefter har Birgitte gennemført en række konkrete kampagner.

Resultatet har været over al forventning, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Birgitte har samtidigt styret kommunikation med eksterne leverandører.

Vi kan kun give vores allerbedste anbefaling til Pram kommunikation.

Bo Christiansen,
Administrerende direktør,
Truemax, Copenhagen Academy of Digital Arts

Bo Christiansen, adm. direktør, Truemax

Det virker så legende let, rent og fint formuleret. Og så er det stadig mig og mine ord 🙂 

TAK for den fine og nemme måde at gå til det på. Det er lige til at putte ind på siden og arbejde videre med. 
 
Det er helt sikket ikke sidst gang jeg beder om hjælp hos dig. Bare et kæmpe tak 🙂
 

Karen Krog Nielsen, Terapeutiske samtaler
Ejer

Karen Krog Nielsen

 

“Vi har stor glæde af Birgittes kompetencer omkring tekster til web og marketing.

Hun er god til at udfordre os, så hun kan lave det optimale oplæg, og vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Birgitte.”

Knud Erik Petersen,
CEO & co-founder, LOMWAS

“Vi har samarbejdet med Pram Kommunikation igennem længere tid og har været super glade for både arbejdet og samarbejdet!

Pram Kommunikation har stået for en stor del af kommunikationsarbejdet i forbindelse med projektet SMV Crowdsourcing Lab – det har bådet givet gode resultater, men også givet os tid til at fokusere på det arbejde, vi er gode til 😉

Vi vil til enhver tid anbefale Birgitte og Pram Kommunikation og glæder os til at samarbejde igen.”

Kristine Pontoppidan
Project Manager, SMV Crowdsourcing Lab

“Pram Kommunikation har netop udarbejdet en smuk og meget faglig hjemmesideløsning til min klinik Kate Korsgaard. Det har været en proces, hvor Birgitte har været min idérige og dygtige sparringspartner.

Ved første møde fortalte jeg mine ønsker til en ny hjemmeside, som Birgitte med det samme fulgte op på – og der formede sig lynhurtigt en ønsket løsning.

Birgitte er lynskarp, god til ord og kan omsætte flyvske tanker til virkelighed. Hvis du ønsker den perfekte løsning, hvor du er i trygge hænder – så vælg Pram Kommunikation.”

Kate Korsgaard,
Kost- & Sundhedsvejledning

Kontakt

Hvis du vil i kontakt med mig, kan du finde mig på kontorfællesskabet Isfabrikken (der godt nok ikke længere holder til i byens gamle isfabrik...).

Her deler jeg kontor med blandt andet Anne Birk Design, Karstensen Fotografi, ShopSign, U-Zone, Karbech og Malene Hald.

- Og du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe.

PRAM KOMMUNIKATION
Riddergade 1A, 2. sal
4700 Næstved
Email: kontakt@pramkommunikation.dk
Telefon: 27 14 97 13
CVR 38671731

Birgitte Pram, tekstforfatter og kommunikationsrådgiver
FORSIDE  -  YDELSER  -   OM  -  REFERENCERKONTAKT

© Copyright PRAM KOMMUNIKATION 2017